Villa Presidente

icon Krimovica - Budva, Crna Gora

O nama

Tražite vilu za odmor koja pruža privatnost i prima veliku porodicu? Možda biste želeli da pogledate ovu luksuznu vilu koja se nalazi u sanjivom selu pored litice sa neprekidnim pogledom na more, pružajući suncem okupanu terasu i bazen.

Savršeni pejzaži obale mogu se videti u većini delova kuće, a prirodna svetlost preplavljuje sobe tokom dana. Najbolji deo? Okružen čistom prirodom, udaljen je samo nekoliko minuta vožnje od najlepših plaža.

Ova Villa Presidente površine 300m2 pruža slikovit pogled na more i može se pohvaliti restoranima na otvorenom, gde vi i vaši prijatelji možete uživati u doručku ili večeri sa budvanskim morskim pejzažom kao pozadinom. Ima elegantne četiri spavaće sobe ukrašene modernim nameštajem i TV sa ravnim ekranom za zabavu u zatvorenom prostoru. Četiri kupatila i svako je pripojeno svojoj spavaćoj sobi, a peto kupatilo je u blizini dnevne sobe. Moderna kupatila sa tuš kabinama koje oduševljavaju goste. Pored toga, ovaj iznajmljivanje ima modernu kuhinju sa vrhunskim aparatima i posuđem.

Opustite se i uživajte u šik dnevnoj sobi vile sa bibliotekom. Vila ima terasu i bazen sa postavom stola savršenom za posmatranje zalaska sunca uz ispijanje čaše vina. Ležaljke su obezbeđene za dane kada odlučite da ostanete i uživate u svim prednostima našeg bazena. Velika prednost ove vile je dodatni stan od 100m2 u istom objektu, gde je moguće smestiti osoblje. Dakle, vila može da primi više od 11 gostiju. Ostanite sa nama!

 

icon

icon

Prijavite se na našu mailing listu i uzmite kupon sa 5% popusta.